Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1518
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 712
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1518
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 712
Składniki
Do brytfanny wsypujemy warzywa,dolewając szklankę wody.Gotujemy do miękkości.Na sito układamy doprawioną rybę.Przykrywamy.Gotujemy jeszcze 5 do 10 minut w zależności od wielkości filetów.Akompaniujemy białym wytrawnym winem. Smacznego.