Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10663
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4792
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9090
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1344
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10663
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4792
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 898
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9090
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1344
Składniki
Do brytfanny wsypujemy warzywa,dolewając szklankę wody.Gotujemy do miękkości.Na sito układamy doprawioną rybę.Przykrywamy.Gotujemy jeszcze 5 do 10 minut w zależności od wielkości filetów.Akompaniujemy białym wytrawnym winem. Smacznego.