Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba pod pierzynką"
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 747
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22781
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15170
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4881
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45577
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 747
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22781
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15170
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4881
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45577
Składniki
Rybę pokrój, skrop sokiem z cytryny, przypraw solą i pieprzem, schłodź. Ziemniaki obierz, zetrzyj na tarce, posyp bułką tartą, papryką, usmaż na rumiano na głębokim tłuszczu. Wymieszaj z serami, siekanym szczypiorkiem i przyprawami.
Rybę usmaż. Układaj ją w naczyniu żaroodpornym, Na rybie układaj usmażone ziemniaki z serami. Piecz w temperaturze 180°C przez 25 minut. Podawaj z zapiekanym serem, makaronem, rukolą i pesto.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień