Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Ryba pod pierzynką"
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1199
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457732
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1454
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2273
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 582
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1199
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457732
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1454
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2273
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 582
Składniki
Rybę pokrój, skrop sokiem z cytryny, przypraw solą i pieprzem, schłodź. Ziemniaki obierz, zetrzyj na tarce, posyp bułką tartą, papryką, usmaż na rumiano na głębokim tłuszczu. Wymieszaj z serami, siekanym szczypiorkiem i przyprawami.
Rybę usmaż. Układaj ją w naczyniu żaroodpornym, Na rybie układaj usmażone ziemniaki z serami. Piecz w temperaturze 180°C przez 25 minut. Podawaj z zapiekanym serem, makaronem, rukolą i pesto.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień