Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8125
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8125
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić w kostkę (ja zawsze kroje je w taką większą, wedle uznania). Umieścić je w jakiejś misce, posypać solą, pieprzem i przyprawą gyros. Dołożyć z dwie duże łyżki jogurtu naturalnego (ilość również jak kto woli). Dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki aby się schłodziła. Smacznego