Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15074
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2348
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8873
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15074
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2348
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8873
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić w kostkę (ja zawsze kroje je w taką większą, wedle uznania). Umieścić je w jakiejś misce, posypać solą, pieprzem i przyprawą gyros. Dołożyć z dwie duże łyżki jogurtu naturalnego (ilość również jak kto woli). Dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki aby się schłodziła. Smacznego