Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Shakshuka to potrawa rodem z Izraela, smakuje wysmienicie dzieki wymieszaniu wielu smakow, wspaniale prezentuje sie wizualnie dzieki pomieszaniu roznorodnych skladnikow.
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 280
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25640
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 280
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25640
Składniki
Na rozgrzana oliwe wrzucic cebule i czosnek, gdy sie lekko zeszkla dodac czerwona papryke.Po okolo 5 minutach dodajemy reszte warzyw i kocentrat pomidorowy. Dusimy 15 minut. Po tym czasie dodajemy wszystkie przyprawy i swieza basilie, mieszamy a nastepnie wbijamy jajka i lekko posypujemy papryka w proszku. Trzymamy pod przykryciem przez nastepne 5 minut. Podajemy z chlebkami pita lub samodzielnie. Smacznego!