Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2159
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12314
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2159
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12314
Składniki
Ziemniaki obrac i pokroic w sredniej grubosci plastry.Zalac woda tylko na wysokosc ziemniakow.Dodac ze 4 ziarenka ziela i liscie laurowe..dodac wegete do smaku.Nie przykrywac.Jesli ziemniaki sa juz prawie miekkie dodac pokrojona i usmazona cebule.Nastepnie rozdrobnic caly czosnek i dodac pod koniec gotowania.Dodac koncentrat,wymieszac. pogotowac chwile i gotowe