Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 860
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2116
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4124
Składniki
Ziemniaki obrac i pokroic w sredniej grubosci plastry.Zalac woda tylko na wysokosc ziemniakow.Dodac ze 4 ziarenka ziela i liscie laurowe..dodac wegete do smaku.Nie przykrywac.Jesli ziemniaki sa juz prawie miekkie dodac pokrojona i usmazona cebule.Nastepnie rozdrobnic caly czosnek i dodac pod koniec gotowania.Dodac koncentrat,wymieszac. pogotowac chwile i gotowe