Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre danie na obiad, ale jest rzeczywiście bardzo ostre.
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2851
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3925
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 639
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3857
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2851
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3925
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 639
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3857
Składniki
Mięso lekko podsmażyć do zmiany koloru na 3 łyżkach oleju.
Bulion rozpuścić w 1/2 litra gorącej wody.
Cebulę zeszklić razem z czosnkiem na 2 łyżkach oleju.
Do garnka wlać koncentrat i dodać wszystkie składniki oprócz sera i makaronu. Wymieszać i włożyć do gorącego piekarnika na 20 minut.
Do gotowego sosu wrzucić starty ser i ponownie włożyć do piekarnika na około 5 minut.
Makaron ugotować według przepisu.