Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre danie na obiad, ale jest rzeczywiście bardzo ostre.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2626
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1954
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2626
Składniki
Mięso lekko podsmażyć do zmiany koloru na 3 łyżkach oleju.
Bulion rozpuścić w 1/2 litra gorącej wody.
Cebulę zeszklić razem z czosnkiem na 2 łyżkach oleju.
Do garnka wlać koncentrat i dodać wszystkie składniki oprócz sera i makaronu. Wymieszać i włożyć do gorącego piekarnika na 20 minut.
Do gotowego sosu wrzucić starty ser i ponownie włożyć do piekarnika na około 5 minut.
Makaron ugotować według przepisu.