Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę, oprószyć solą i pieprzem, usmażyć na oliwie na złoty kolor. Cebulę pokroić w krążki lub piórka, dodać do mięsa i dalej smażyć przez kilka minut, mieszając.Zalać bulionem warzywnym i dusić, aż mięso będzie miękkie.
Pod koniec duszenia dodać grubo pokrojoną czerwoną paprykę, śmietanę i zioła. Całość doprawić do smaku solą i pieprzem.
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu, odcedzić i polać sosem