Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Szaszłyki z makaronem"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8019
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 354
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3502
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 632
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8019
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 354
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3502
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 632
Składniki
Kokardki ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, wymieszać z pesto, przełożyć do formy do zapiekania wysmarowanej oliwą.
Makaron posypać serem, obłożyć pomidorkami, wstawić na 5 min do piekarnika nagrzanego do 180oC.
Mięso pokroić, oprószyć przyprawami, posmarować oliwą, nadziać na patyczki, zgrillować w piekarniku. Podawać z makaronem.
ok. 35 minut
Filety pokrój w cienkie paski i finezyjnie nadziej na patyczki do szaszłyków. Piecz w temp. 180oC po 12 minut z każdej strony.Źródło: Twoje Imperium