Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Szaszłyki z makaronem"
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10153
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2771
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1884
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 727
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3993
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10153
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2771
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1884
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 727
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3993
Składniki
Kokardki ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, wymieszać z pesto, przełożyć do formy do zapiekania wysmarowanej oliwą.
Makaron posypać serem, obłożyć pomidorkami, wstawić na 5 min do piekarnika nagrzanego do 180oC.
Mięso pokroić, oprószyć przyprawami, posmarować oliwą, nadziać na patyczki, zgrillować w piekarniku. Podawać z makaronem.
ok. 35 minut
Filety pokrój w cienkie paski i finezyjnie nadziej na patyczki do szaszłyków. Piecz w temp. 180oC po 12 minut z każdej strony.Źródło: Twoje Imperium