Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Szaszłyki z makaronem"
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 877
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1042
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2083
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 877
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1042
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2083
Składniki
Kokardki ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, wymieszać z pesto, przełożyć do formy do zapiekania wysmarowanej oliwą.
Makaron posypać serem, obłożyć pomidorkami, wstawić na 5 min do piekarnika nagrzanego do 180oC.
Mięso pokroić, oprószyć przyprawami, posmarować oliwą, nadziać na patyczki, zgrillować w piekarniku. Podawać z makaronem.
ok. 35 minut
Filety pokrój w cienkie paski i finezyjnie nadziej na patyczki do szaszłyków. Piecz w temp. 180oC po 12 minut z każdej strony.Źródło: Twoje Imperium