Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Szaszłyki z makaronem"
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2504
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3423
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1501
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2203
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2504
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3423
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1501
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2203
Składniki
Kokardki ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, wymieszać z pesto, przełożyć do formy do zapiekania wysmarowanej oliwą.
Makaron posypać serem, obłożyć pomidorkami, wstawić na 5 min do piekarnika nagrzanego do 180oC.
Mięso pokroić, oprószyć przyprawami, posmarować oliwą, nadziać na patyczki, zgrillować w piekarniku. Podawać z makaronem.
ok. 35 minut
Filety pokrój w cienkie paski i finezyjnie nadziej na patyczki do szaszłyków. Piecz w temp. 180oC po 12 minut z każdej strony.Źródło: Twoje Imperium