Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Szaszłyki z makaronem"
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4269
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2550
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2433
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11203
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4269
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2550
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 2433
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11203
Składniki
Kokardki ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, wymieszać z pesto, przełożyć do formy do zapiekania wysmarowanej oliwą.
Makaron posypać serem, obłożyć pomidorkami, wstawić na 5 min do piekarnika nagrzanego do 180oC.
Mięso pokroić, oprószyć przyprawami, posmarować oliwą, nadziać na patyczki, zgrillować w piekarniku. Podawać z makaronem.
ok. 35 minut
Filety pokrój w cienkie paski i finezyjnie nadziej na patyczki do szaszłyków. Piecz w temp. 180oC po 12 minut z każdej strony.Źródło: Twoje Imperium