Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Szybka grochówka"
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Składniki
Groch opłucz i mocz w zimnej wodzie ok. 2 godz. Odlej wodę, zalej groch bulionem i gotuj 30 min. Warzywa pokrój w kostkę, dorzuć do grochu i gotuj do miękkości. Zupę zmiksuj.
Cebulę pokrój w piórka, a boczek w kostkę. Podsmaż na patelni i posyp nimi zupę.Źródło: Takie jest życie