Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tost z wątróbką i śliwkami"
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3806
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1317
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3806
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1317
Składniki
Wątróbki oczyść i osusz. Cebulę obierz i posiekaj. Śliwki umyj i podziel na ćwiartki, a boczek pokrój w słupki. Na rozgrzanym maśle zeszklij cebulę, dodaj boczek i przesmaż. Dołóż wątróbki. Całość smaż przez 4 minuty.
Na drugiej patelni usmaż śliwki, dopraw solą, pieprzem i papryką. Połącz z wątróbką. Podawaj na grzankach udekorowane listkami majeranku.Źródło: Na żywo