Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
---------
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2079
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 140
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1005
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1176
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12004
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2079
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 140
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1005
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1176
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 12004
Składniki
Sposób przygotowania: doprawionego łososia oraz solę pokrój w długie paski. Końce pasków połącz wykałaczką, a następnie ułóż je tak, aby uzyskać kształt warkocza. Gotuj na parze wraz z warzywami fit mix marchwiowy ok. 10 minut. Wymieszaj oliwę z oliwek z sokiem z cytryny i koperkiem.
Serwowanie: warzywa i ugotowaną na parze rybę polej sosem. Całość udekoruj świeżą bazylią i plastrami cytryny.