Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste w przygotowaniu świąteczne danie, idealne na wielkanocny stół.
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 247
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25611
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 247
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25611
Składniki
Mięso kroimy w plastry, rozbijamy, przyprawiamy przyprawą do dań z indyka i odstawiamy do lodówki na godzinę. Kapustę kroimy, dodajemy żurawinę, przyprawę do dań z kapusty, dusimy w garnku z dodatkiem oleju, w razie potrzeby podlewamy wodą. Przestudzony farsz nakładamy na płat mięsa i zawijamy jak krokiety lub gołąbki. Roladki panierujemy w mące, rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażymy z każdej strony na złoty kolor.