Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wytrawne muffiny"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1801
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1533
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1962
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1801
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1533
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1962
Składniki
Paprykę, cebulę, szynkę i oscypki pokrój w kostkę. Następnie wymieszaj mąkę z proszkiem do pieczenia i z oregano, a maślankę – z jajkiem i z olejem.
Mokre wlej do suchych, przemieszaj je dokładnie ze sobą, dodaj pokrojone dodatki, przypraw odrobiną pieprzu.
Blachę do muffin wyłóż papilotkami, ciasto nakładaj do nich łyżką. Włóż do piekarnika, piecz przez 25 minut w temperaturze 1800C. Posyp szczypiorkiem.
Czas około godziny.Źródło: Dobry Tydzień