Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Wytrawne muffiny"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1951
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 50
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 170
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 159
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 1951
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 50
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 170
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 159
Składniki
Paprykę, cebulę, szynkę i oscypki pokrój w kostkę. Następnie wymieszaj mąkę z proszkiem do pieczenia i z oregano, a maślankę – z jajkiem i z olejem.
Mokre wlej do suchych, przemieszaj je dokładnie ze sobą, dodaj pokrojone dodatki, przypraw odrobiną pieprzu.
Blachę do muffin wyłóż papilotkami, ciasto nakładaj do nich łyżką. Włóż do piekarnika, piecz przez 25 minut w temperaturze 1800C. Posyp szczypiorkiem.
Czas około godziny.Źródło: Dobry Tydzień