Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Składniki
Mięso natrzeć jałowcem i pieprzem, obłożyć pokrojonymi w drobne plastry jarzynami. odstawić w chłodne miejsce na parę godzin.Nastepnie usunąć jarzyny osolić <niezbyt mocno>.Posmarować masłem i wstawić do nagrzanego piekarnina ok200 C. Piec aż będzie miekkie mieso, cały czas polewajć wytworzonym na początku sosem.