Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 116
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 131
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 116
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 131
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 308
Składniki
Mięso natrzeć jałowcem i pieprzem, obłożyć pokrojonymi w drobne plastry jarzynami. odstawić w chłodne miejsce na parę godzin.Nastepnie usunąć jarzyny osolić <niezbyt mocno>.Posmarować masłem i wstawić do nagrzanego piekarnina ok200 C. Piec aż będzie miekkie mieso, cały czas polewajć wytworzonym na początku sosem.