Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne z wyczuwalną nutą miodu
Makaron spaghetti podany z sosem serowo śmietankowym.
Odsłon: 41
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 1044
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 191
Makaron spaghetti podany z sosem serowo śmietankowym.
Odsłon: 41
Szybki i prosty w przygotowaniu torcik z bitą śmietaną i galaretką. Idealny n...
Odsłon: 1044
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 191
Składniki
Żeberka przyprawić solą,pieprzem,papryką słodką i ostrą.Odstawić do lodówki na 12 godz.Następnie obsmażyć na patelni na złoty kolor.W garnku zeszklić pokrojoną w półplasterki cebulę i czosnek.Marchewkę zetrzeć na tartce o grubych oczkach i dodać do cebuli.Podsmażone żeberka dodać do cebuli i zalać bulionem.Dodać liście laurowe,ziele angielskie,jałowiec,musztardę,chrzan i miód.Dusić do miękkości.Pod koniec duszenia doprawić do smaku oraz zagęścić sos mąką. Smacznego!