Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne z wyczuwalną nutą miodu
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40709
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1098
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 266
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3442
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40709
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1098
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 266
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3442
Składniki
Żeberka przyprawić solą,pieprzem,papryką słodką i ostrą.Odstawić do lodówki na 12 godz.Następnie obsmażyć na patelni na złoty kolor.W garnku zeszklić pokrojoną w półplasterki cebulę i czosnek.Marchewkę zetrzeć na tartce o grubych oczkach i dodać do cebuli.Podsmażone żeberka dodać do cebuli i zalać bulionem.Dodać liście laurowe,ziele angielskie,jałowiec,musztardę,chrzan i miód.Dusić do miękkości.Pod koniec duszenia doprawić do smaku oraz zagęścić sos mąką. Smacznego!