Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne z wyczuwalną nutą miodu
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2576
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 730
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1529
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13990
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2576
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 730
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1529
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13990
Składniki
Żeberka przyprawić solą,pieprzem,papryką słodką i ostrą.Odstawić do lodówki na 12 godz.Następnie obsmażyć na patelni na złoty kolor.W garnku zeszklić pokrojoną w półplasterki cebulę i czosnek.Marchewkę zetrzeć na tartce o grubych oczkach i dodać do cebuli.Podsmażone żeberka dodać do cebuli i zalać bulionem.Dodać liście laurowe,ziele angielskie,jałowiec,musztardę,chrzan i miód.Dusić do miękkości.Pod koniec duszenia doprawić do smaku oraz zagęścić sos mąką. Smacznego!