Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciacho bez pieczenia
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 994
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 64
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 402
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 714
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2479
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 994
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 64
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 402
Clafoutis to klasyczna potrawa kuchni francuskiej, przygotowuje się ją z owoc...
Odsłon: 714
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 2479
Składniki
Herbatniki wyłożyc na blaszkę,masa krówkowa,następnie kolejna warstwa herbatników,masa karpatkowa gotowa lub budyniowa(2 szklanki mleka,pół szklanki cukru,2 łyżki mąki ziemniaczanej,2 łyżki mąki pszennej,3 żółtka cukier waniliowy.Ugotować budyń,utrzeć margarynę na puch dodawać wystudzony budyń),herbatniki,śmietanka snieżka ubita z dwoma śmietan fixami,herbatniki i polewa czekoladowa.Smacznego!