Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciacho bez pieczenia
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8462
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 536
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8462
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 536
Składniki
Herbatniki wyłożyc na blaszkę,masa krówkowa,następnie kolejna warstwa herbatników,masa karpatkowa gotowa lub budyniowa(2 szklanki mleka,pół szklanki cukru,2 łyżki mąki ziemniaczanej,2 łyżki mąki pszennej,3 żółtka cukier waniliowy.Ugotować budyń,utrzeć margarynę na puch dodawać wystudzony budyń),herbatniki,śmietanka snieżka ubita z dwoma śmietan fixami,herbatniki i polewa czekoladowa.Smacznego!