Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, zdrowe, batoniki kokosowe. Musicie ich spróbować.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 32
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 147
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1202
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 480
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 32
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 147
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1202
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 480
Składniki
Wiórki, mleko kokosowe i miód wkładamy do miski. Mieszamy, odstawiamy na chwilę by kokos wchłonął płyn. Formujemy batoniki i układamy je na talerzu. Polewamy czekoladą gorzką (rozpuszczoną w kąpieli wodnej 1 tabliczką czekolady gorzkiej). Wkładamy batoniki na 30 minut do lodówki. Po 30 minutach wyjmujemy je i obracamy na drugą stronę, by pokryć spód czekoladą gorzką rozpuszczoną w kąpieli wodnej (1/2 tabliczki czekolady gorzkiej). Wkładamy na kolejne 30 minut do lodówki. Wyjmujemy – zjadamy.