Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, zdrowe, batoniki kokosowe. Musicie ich spróbować.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32322
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9690
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2177
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4175
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 909
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 32322
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9690
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2177
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4175
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 909
Składniki
Wiórki, mleko kokosowe i miód wkładamy do miski. Mieszamy, odstawiamy na chwilę by kokos wchłonął płyn. Formujemy batoniki i układamy je na talerzu. Polewamy czekoladą gorzką (rozpuszczoną w kąpieli wodnej 1 tabliczką czekolady gorzkiej). Wkładamy batoniki na 30 minut do lodówki. Po 30 minutach wyjmujemy je i obracamy na drugą stronę, by pokryć spód czekoladą gorzką rozpuszczoną w kąpieli wodnej (1/2 tabliczki czekolady gorzkiej). Wkładamy na kolejne 30 minut do lodówki. Wyjmujemy – zjadamy.