Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, zdrowe, batoniki kokosowe. Musicie ich spróbować.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8435
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 516
Składniki
Wiórki, mleko kokosowe i miód wkładamy do miski. Mieszamy, odstawiamy na chwilę by kokos wchłonął płyn. Formujemy batoniki i układamy je na talerzu. Polewamy czekoladą gorzką (rozpuszczoną w kąpieli wodnej 1 tabliczką czekolady gorzkiej). Wkładamy batoniki na 30 minut do lodówki. Po 30 minutach wyjmujemy je i obracamy na drugą stronę, by pokryć spód czekoladą gorzką rozpuszczoną w kąpieli wodnej (1/2 tabliczki czekolady gorzkiej). Wkładamy na kolejne 30 minut do lodówki. Wyjmujemy – zjadamy.