Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12915
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7279
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4761
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12915
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7279
Składniki
całe jajka i cukier porządnie utrzeć dotego potem dodć mąke i proszek do pieczenia utrzeć . Gotowe ciasto wylać na prostokątną blache piec 40 min. w 200 C