Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Cappuccino szparagowe"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13657
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1564
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15120
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6205
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13657
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1564
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15120
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6205
Składniki
Twarde końce szparagów odłam. Zielone łodygi dokładnie opłucz. W garnku stop masło z oliwą. Zeszklij pokrojoną w kostkę cebulę oraz pokrojonego na plasterki pora (około 4 minuty), pod koniec wrzuć posiekany czosnek. Następnie dodaj szparagi i wszystko razem smaż przez około 2 minuty.
Całość dopraw białym pieprzem, solą i cukrem. Wlej bulion i zagotuj. Zupę zmiksuj razem z ziołami i śmietaną. Podawaj udekorowaną ubitym mlekiem, posypaną natką i grzankami.Źródło: Na żywo