Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Cappuccino szparagowe"
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 273
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104570
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9081
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 273
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104570
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 353
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9081
Składniki
Twarde końce szparagów odłam. Zielone łodygi dokładnie opłucz. W garnku stop masło z oliwą. Zeszklij pokrojoną w kostkę cebulę oraz pokrojonego na plasterki pora (około 4 minuty), pod koniec wrzuć posiekany czosnek. Następnie dodaj szparagi i wszystko razem smaż przez około 2 minuty.
Całość dopraw białym pieprzem, solą i cukrem. Wlej bulion i zagotuj. Zupę zmiksuj razem z ziołami i śmietaną. Podawaj udekorowaną ubitym mlekiem, posypaną natką i grzankami.Źródło: Na żywo