Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te ciastka są bardzo szybkie do robienia
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38008
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 152
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9234
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38008
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 152
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9234
Składniki
Masło,mąke,cukry i żółtka zgniatamy na jednolitą masę . Formujemy z masy kuleczki o średnicy 2-3 cm . W środku kuleczek robimy wgłębienie (żeby wyglądały jak kluski śląskie) Do wgłębienia wkładamy odrobine dżemu/marmoladu lub konfitury Pieczemy w terperaturze max.180 stopni aż się ciastka zarumienią (około 15-20 min.)