Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 912
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 523
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 912
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 523
Składniki
Gruszki obieramy ze skórki, pozostawiając ogonki, by gruszka stała pionowo
Gotujemy je na małym ogniu razem z winem przez około 15 minut, aż będą mięciutkie.
Następnie wyjmujemy je , odcedzamy i studzimy.
Bierzemy czekoladę, którą rozpuszczamy razem z łyżką masła, gdy powstanie gęsty sos oblewamy gruszki starannie od góry do dołu i gotowe!!!!
Teraz tylko sztućce bądź paluszki w ruch i chwileczka zapomnienia gwarantowana, nie tylko ta kulinarna………Podawaj z lodami waniliowymi