Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Lizaki renifery"
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 938
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 89
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4166
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 938
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 89
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2148
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4166
Składniki
Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej (połamane kawałki umieść w miseczce i wstaw ją do wrzącej wody).
Wlej gorącą masę do specjalnych foremek do lizaków i wetknij w nie patyczki. Jeśli nie masz foremek, nalej masę na srebrną folię, tworząc odpowiedni kształt.
Uszy wykonaj z połamanych precelków, a oczy z drażetek. Lizaki zamroź.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 120. Stopień trudności: łatweŹródło: Telemax