Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne puszyste Pancakes jogurtowe
Patelnia, mikser
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 191
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 307
Składniki
Przygotowanie: 1 Do miski wsyp suche skladniki 2 Ubij białko 3 Mokre składniki wlej do innego naczynia razem z żółtkiem 4 Wlej mokre składniki do suchych i miksuj 5 Dodaj ubite białko 6 Smażyć na niezbyt dużym ogniu, do czasu aż urosną i będą ładnie zrumienione (około 2,5 minuty). Można smażyć beztłuszczowo, ale ja dodaję małą ilość masła na patelnię, dla smaku i ładnego zrumienienia placków. Przewrócić placki na drugą stronę i smażyć do zrumienienia, przez około 2 minuty. 7 Smacznego :)