Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne puszyste Pancakes jogurtowe
Patelnia, mikser
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Składniki
Przygotowanie: 1 Do miski wsyp suche skladniki 2 Ubij białko 3 Mokre składniki wlej do innego naczynia razem z żółtkiem 4 Wlej mokre składniki do suchych i miksuj 5 Dodaj ubite białko 6 Smażyć na niezbyt dużym ogniu, do czasu aż urosną i będą ładnie zrumienione (około 2,5 minuty). Można smażyć beztłuszczowo, ale ja dodaję małą ilość masła na patelnię, dla smaku i ładnego zrumienienia placków. Przewrócić placki na drugą stronę i smażyć do zrumienienia, przez około 2 minuty. 7 Smacznego :)