Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poprostu pysznie polecam
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 83
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 896
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 34
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 83
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 896
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 34
Składniki
Wszystkie składniki sypkie przesiewam przez sito do miski wlewam mleko,wodę,olejek pomarańczowy i olej dokładnie mieszam a następnie miksuję ręcznym mikserem odstawiam do momentu aż mąką wciągnie wodę,mleko,i olej.Rozgrzewam patelnie nalewam cienką warstwę na patelnie i obsmażam z dwóch stron podajesz serkiem śmietankowym i owocami Smacznego:-)