Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Eleganckie pralinki, nadają się na prezent.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Połowę masła z przepisu rozpuścić na patelni nastęnie wsypać wiórki i zezłocić je. Uwaga bo szybko sie złocą:)
Mikserem zmiksować masło na puszto i dodać nutelle cukier i aromat.
Ucierając całość dodawac na zmiane wiorki (zimne wystudzone!)i mleko w proszku. Następnie formować kulki( jak sie klei dodac mleka jak jest suche dodac masla) i obtaczać ...tu w czym dusza zapragnie :) u mnie: migdaly, cacao , cuier puder , "gole", oblane czekoladą.
smacznego