Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój pierwszy przepis mam nadzieje że będzie smakował:) Tani , szybki a jaki pyszny:) Myślę że kawoszom posmakuje.
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 441
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 160
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 441
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 160
Składniki
Z podanych pierwszych sześciu składników upiec biszkopt,25-30 minut w 180 C.Wystudzić. Oczywiście biszkopt każdy może upiec według własnego wypróbowanego przepisu.
Krem przyrządzić z przepisu na opakowaniu,pod koniec miksowania dodać kawę.
Zimny biszkopt przekroić na pół , posmarować cieniutko kremem czekoladowym a następie połową kremu kawowego.Przykryć drugą połową biszkopta i posmarować nutellą i resztą kremu .Ozdobić wedle uznania, ja posypałam słodkim kakao rozpuszczalnym.Włożyć na trochę do lodówki żeby krem dobrze zastygł (ja trzymałam trzy godzinki,ale myślę że szybciej był gotowy)
SMACZNEGO;)
Czas przygotowania : biszkopt ok. 30 min , krem 5 min i czas oczekiwania w zależności ile kto ma cierpliwości ;)