Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1657
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3056
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1130
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1912
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1657
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3056
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1130
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1912
Składniki
smietanke ubic z cukrem pudrem, czekolade rozdrobnic (mozna zetrzec na gubej tarce), truskawki pokroic w kostke.
do smietany dodac czekolade, truskawki i migdaly, delikatnie wymieszac.
forme keksowke wyscielic folia spozywcza, napelnic masa smietanowa.
wstawic do zamrazalnika na kilka godzin, najlepiej na cala noc.
maliny zagotowac z lyzka cukru, mozna przecisnac przez sitko, ostudzic.
deser wyciagnac z zamrazalnika ok. 20 min przep podaniem, polac sosem malinowym.