Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dalsze szaleństwo w kuchni. Od pani z warzywnego stoiska dostałam głąbie i znowu zaskoczyłam biesiadników.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4842
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154705
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1017
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 428
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 4842
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154705
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1017
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 428
Składniki
Głąbie myję obieram i powtórnie myję. Głąbki gotuję al dente. Po przestygnięciu kroję w około centymetrowe krążki, panieruję. Na patelni rozgrzewam olej i krążki podsmażam z obu stron.