Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje dalsze szaleństwo w kuchni. Od pani z warzywnego stoiska dostałam głąbie i znowu zaskoczyłam biesiadników.
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 28
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 153
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 28
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 153
Składniki
Głąbie myję obieram i powtórnie myję. Głąbki gotuję al dente. Po przestygnięciu kroję w około centymetrowe krążki, panieruję. Na patelni rozgrzewam olej i krążki podsmażam z obu stron.