Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 372
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 372
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 167
Składniki
Wyciśnięty czosnek dodajemy do jogurtu i wszystkich przypraw, następnie dodajemy masło i wszystko razem mieszamy tak długo aż masło zmięknie i połączy się dokładnie z resztą składników. Po wymieszaniu wszystkiego razem, przecieramy sos przez sitko, to co zostaje na nim to masełko do wykorzystania na kanapkę czy grzanki. Proste tanie i smaczne. Polecam
Wyciśnięty czosnek dodajemy do jogurtu i wszystkich przypraw, następnie dodajemy masło i wszystko razem mieszamy tak długo aż masło zmięknie i połączy się dokładnie z resztą składników. Po wymieszaniu wszystkiego razem, przecieramy sos przez sitko, to co zostaje na nim to masełko do wykorzystania na kanapkę czy grzanki. Proste tanie i smaczne. Polecam