Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można go przechowyać w lodówce do 1 tygodnia poniważ jest gotowany - nie ma obawy, że zaszkodzą nam jajka (salmonella) przepis jest łatwy a wykonanie nieskomplikowane
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14390
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16480
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6625
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14390
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1672
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16480
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6625
Składniki
Śmietanę w rondelku wymieszać z jajami, dodać sól, cukier i ocet, Postawić na wolnym ogniu. od czasu do czasu zamieszać.
Gdy masa zacznie gęstnieć - dodać chjrzan, dokladnie wymieszać.
Gotowac jeszcze (mieszając) około 10 minut.
Zdjąć z kuchni, Gdzy chrzan ostygnie - przełożyć go do sloików (np. po chrzanie lub dżemie) zamknąc wieczkiem. przechowywac w lodówce,