Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można go przechowyać w lodówce do 1 tygodnia poniważ jest gotowany - nie ma obawy, że zaszkodzą nam jajka (salmonella) przepis jest łatwy a wykonanie nieskomplikowane
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 850
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5833
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9660
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 850
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5833
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9660
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Składniki
Śmietanę w rondelku wymieszać z jajami, dodać sól, cukier i ocet, Postawić na wolnym ogniu. od czasu do czasu zamieszać.
Gdy masa zacznie gęstnieć - dodać chjrzan, dokladnie wymieszać.
Gotowac jeszcze (mieszając) około 10 minut.
Zdjąć z kuchni, Gdzy chrzan ostygnie - przełożyć go do sloików (np. po chrzanie lub dżemie) zamknąc wieczkiem. przechowywac w lodówce,