Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można go przechowyać w lodówce do 1 tygodnia poniważ jest gotowany - nie ma obawy, że zaszkodzą nam jajka (salmonella) przepis jest łatwy a wykonanie nieskomplikowane
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5688
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 72
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 106
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 603
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5688
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 72
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 106
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 603
Składniki
Śmietanę w rondelku wymieszać z jajami, dodać sól, cukier i ocet, Postawić na wolnym ogniu. od czasu do czasu zamieszać.
Gdy masa zacznie gęstnieć - dodać chjrzan, dokladnie wymieszać.
Gotowac jeszcze (mieszając) około 10 minut.
Zdjąć z kuchni, Gdzy chrzan ostygnie - przełożyć go do sloików (np. po chrzanie lub dżemie) zamknąc wieczkiem. przechowywac w lodówce,