Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna, szybka i smaczna przekąska - wzbudza mimo prostoty (i zapachu!) nieodmienny entuzjazm.
Przepis dnia
Czemu "po polsku"? Ponieważ tradycyjne składniki carbonary zastąpiłam tym, co...
Odsłon: 23545
Kurczę pieczone z nadzieniem z bułki, wątróbki i dużej ilości zielonej pietru...
Odsłon: 554
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 928
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4939
Proste ciasto bez pieczenia o smaku kawy cappuccino. Bazą ciasta są biszkopty...
Odsłon: 928
Pyszne i szybkie ciasto , wystarczy wymieszać i połączyć składniki . Ciasto n...
Odsłon: 4939
Składniki
Ser żółty - im ostrzejszy, tym lepiej, ucieramy na drobnej tarce na wiórki. Czosnek przeciskamy przez maszynkę do czosnku lub dokładnie rozcieramy - do utartego sera. Dodajemy słoik majonezu i ostrożnie lecz dokładnie mieszamy. Można lekko posolić do smaku. Przechowujemy w chłodnym miejscu. Przed podaniem dodajemy po kropli, zagotowanej i nieco ostudzonej wody, ciągle mieszając, aż masa nabierze konsystencji bardzo gęstej śmietany. Podajemy z pieczywem, lub z grubymi paluszkami, którymi można nabierać masę bezpośrednio z miseczki.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12391
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 2635