Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8526
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1245
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10200
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 701
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8526
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1245
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10200
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4642
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 701
Składniki
Przygotowanie: Rozbij polędwiczkę na cienki placek i posyp przyprawami. Na środku polędwiczki ułóż fasolkę szparagową żółtą i zieloną , brzegi zawiń do góry i zaciśnij ręką tak, aby uzyskać kształt sakiewki. Całość piecz w temperaturze 180° C przez ok. 15 minut. Resztę fasolki podgrzej i użyj jako przybrania na talerzu. Przygotuj sos łącząc musztardę z miodem na patelni na małym ogniu. Serwowanie: gotowe sakiewki udekoruj fasolką szparagową żółtą i zieloną d’aucy oraz gałązkami rozmarynu. Rada: cienko rozbite brzegi mięsa będą się łatwiej sklejać i sakiewki nie rozpadną się podczas pieczenia.