Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowa przekąska na bazie dwóch past o różnych kolorach i waflowych miseczkach.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10539
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6081
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5335
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12944
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4690
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10539
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6081
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5335
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12944
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4690
Składniki
pasta czarna- zblenduj 150g czarnych oliwek, ząbek czosnku, oliwę z oliwek, papryczkę chilli, pieprz pasta biała- wymieszaj- ser kozi 100g, zabek czosnku, sól
Napełniaj jak na filmie!