Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobre do sałatek,pizzy, koreczków;)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4131
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6491
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5474
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13508
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5282
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4131
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11315
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6491
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5474
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13508
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5282
Składniki
Ze składników powyżej gotujemy zalewę, pozostawiamy do ostygnięcia
Pomidory poprzekłuwać wykałaczką aby nie popękały podczas gotowania i zalewa mogla się dostać do środka. Przełożyć w słoiki
Zalewamy pomidorki przestygnięta zalewą
Pasteryzujemy ok 25 min na małym ogniu aby nie popękały;)