Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 633
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1610
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 633
Składniki
Filety pokroić w kostkę dodać przyprawy gyros. Smażyć na oleju. Wystudzić.
Na dnie półmiska dać trochę sałaty, kawałki filetów, ketchup, por, kukurydza, sos, ogórek konserwowy pokrojony w plasterki, sałata. Posypać przyprawą do sałatek.
Sos: 1 jogurt naturalny mały wymieszać z 2 łyżkami majonezu, koperkiem i łyżką cukru.