Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty filet śledziowy pod prosta pierzynka..
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1314
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1122
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1314
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1122
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Filety z Matiasa płuczemy (ja osobiście nie mocze) .Łyżkę jogurtu mieszamy z łyżką musztardy , miodu , drobno pokrojonym jabłkiem i papryczkami.
Mase mieszamy , nakładamy na filety i posypujemy migdałami na krotko uprażonymi na patelni.
Posypujemy posiekanym szczypiorkiem.