Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty filet śledziowy pod prosta pierzynka..
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 715
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8721
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3116
Polecam.
Odsłon: 1917
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 715
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8721
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3116
Polecam.
Odsłon: 1917
Składniki
Filety z Matiasa płuczemy (ja osobiście nie mocze) .Łyżkę jogurtu mieszamy z łyżką musztardy , miodu , drobno pokrojonym jabłkiem i papryczkami.
Mase mieszamy , nakładamy na filety i posypujemy migdałami na krotko uprażonymi na patelni.
Posypujemy posiekanym szczypiorkiem.