Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty filet śledziowy pod prosta pierzynka..
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5414
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 926
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11864
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1371
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5414
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 926
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11864
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5088
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1371
Składniki
Filety z Matiasa płuczemy (ja osobiście nie mocze) .Łyżkę jogurtu mieszamy z łyżką musztardy , miodu , drobno pokrojonym jabłkiem i papryczkami.
Mase mieszamy , nakładamy na filety i posypujemy migdałami na krotko uprażonymi na patelni.
Posypujemy posiekanym szczypiorkiem.