Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty filet śledziowy pod prosta pierzynka..
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14286
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1663
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16326
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6572
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14286
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1663
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16326
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6572
Składniki
Filety z Matiasa płuczemy (ja osobiście nie mocze) .Łyżkę jogurtu mieszamy z łyżką musztardy , miodu , drobno pokrojonym jabłkiem i papryczkami.
Mase mieszamy , nakładamy na filety i posypujemy migdałami na krotko uprażonymi na patelni.
Posypujemy posiekanym szczypiorkiem.