Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Efektowne danie, powiedziałabym że smakuje tak świetnie jak wygląda.
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 94
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 209
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 207
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7561
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 94
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 209
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 207
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7561
Składniki
Łososia, brokuły, paprykę, marchewkę i fasolkę pokroić na mniejsze części i nabić na patyki do szaszłyków. Piec lub grillować około 10-15 min, do momentu aż łosoś nie będzie już surowy. Pod koniec pieczenia zmielić imbir i zetrzeć czosnek i posmarować tym szaszłyk, przyprawić solą, pieprzem i herbatą po czym piec jeszcze dodatkowych kilka minut. Podawać na gorąco z ryżem lub frytkami.