Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Efektowne danie, powiedziałabym że smakuje tak świetnie jak wygląda.
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 340
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 356
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 236
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 123
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 340
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 356
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 236
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 123
Składniki
Łososia, brokuły, paprykę, marchewkę i fasolkę pokroić na mniejsze części i nabić na patyki do szaszłyków. Piec lub grillować około 10-15 min, do momentu aż łosoś nie będzie już surowy. Pod koniec pieczenia zmielić imbir i zetrzeć czosnek i posmarować tym szaszłyk, przyprawić solą, pieprzem i herbatą po czym piec jeszcze dodatkowych kilka minut. Podawać na gorąco z ryżem lub frytkami.