Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są to tosty inaczej...nie wątpię, że czytając pierwszy raz ten przepis będą Państwo troszkę zdziwieni ;) Ale moja początkowa reakcja też taka była..dopiero po z próbowaniu to "danie" okazało się po prostu...Pyszne !
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10839
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6225
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13146
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4882
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10839
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6225
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13146
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4882
Składniki
Kromkę chleba smarujemy Nutellą.
Na chlebie układamy owoce.Potem kładziemy cienko pokrojoną Mozzarellę.
Wsadzamy do opiekacza i czekamy aż się upieką. Gotowe ,ciepłe tosty smarujemy jeszcze cienką warstwą Nutelli i jeśli mamy ochotę sypiemy posypką . Smacznego :)