Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do mięs. Świeży koperek można zastąpić innymi ziołami, np rozmarynem, majerankiem itp. Należy pamietać jedynie aby te zioła były świeże.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3985
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1054
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 237
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34251
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 579
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3985
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1054
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 237
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34251
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 579
Składniki
Ziemniaki obieram i kroimy na pół, następnie połówki kroimy równiez na pól. Na blaszce do pieczenia kładziemy kawałki ziemniaków, posypujemy solą, pieprzem i koperkiem,polewamy oliwą. Staramy sie aby każdy kawałeczek ziemniaka obtoczyć dokładnie w koperku i oliwie (ja to robię rekami), następnie rozkładamy równomiernie ziemniaki na blaszce i wstawiamy do nagrzanego (200stopni) piekarnika.Pieczemy do momentu aż ziemniaki nabiorą złotego koloru.