Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do mięs. Świeży koperek można zastąpić innymi ziołami, np rozmarynem, majerankiem itp. Należy pamietać jedynie aby te zioła były świeże.
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 64
Pyszne i bardzo proste do zrobienia, polecam.
Odsłon: 64
Składniki
Ziemniaki obieram i kroimy na pół, następnie połówki kroimy równiez na pól. Na blaszce do pieczenia kładziemy kawałki ziemniaków, posypujemy solą, pieprzem i koperkiem,polewamy oliwą. Staramy sie aby każdy kawałeczek ziemniaka obtoczyć dokładnie w koperku i oliwie (ja to robię rekami), następnie rozkładamy równomiernie ziemniaki na blaszce i wstawiamy do nagrzanego (200stopni) piekarnika.Pieczemy do momentu aż ziemniaki nabiorą złotego koloru.