Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
potrawa dobra do ciepłych i zimnych mięs, bez gotowania, można przechowywać w lodówce około pół roku
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Składniki
Wszystkie warzywa, oprócz pietruszki ,zmielić na maszynce
Pietruszkę drobno posiekać, dodać do pozostałych składników
Dodać przyprawy i wszystko razem dobrze wymieszać
Wlać do słoików, przechowywać w lodówce