Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
potrawa dobra do ciepłych i zimnych mięs, bez gotowania, można przechowywać w lodówce około pół roku
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7940
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1257
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13726
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7940
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1257
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13726
Składniki
Wszystkie warzywa, oprócz pietruszki ,zmielić na maszynce
Pietruszkę drobno posiekać, dodać do pozostałych składników
Dodać przyprawy i wszystko razem dobrze wymieszać
Wlać do słoików, przechowywać w lodówce