Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne,doskonałe jako dodatek do obiadków
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8726
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8726
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Ogórki(w mundurkach-skórce) cebulę(w plastry) i papryki(w paski-najlepiej jak jest kolorowa,bardzo ladnie się prezentuje w słoikach) pokroić,osolić i zostawić na 4h.zalewę dobrze zagotowaći odcedzić pieprz i ziele,zalać ogórki i gotować w słoikach ok.5minut od zagotowania.Życzę smacznego i polecam