Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny pomysł na nieco inne ogórki,w lekkiej zalewie-pychotka!!
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 160
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 187
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 160
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 187
Składniki
Ogórki myjemy,i kroimy na kawałki,zalewę zagotowujemy z podanych składników w garnku.Do słoików wkładamy przyprawy i napełniamy pokrojonymi ogórkami.Zalewamy ciepłą jeszcze zalewą ,zakręcamy i pasteryzujemy 10 min .