Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonale do ciasta naleśników i kanapek
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1932
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1932
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Składniki
śliwki wydrylować do garnka wlać wodę dodać śliwki rozgotować następnie przetrzeć przez sito wlać przecier do garnka dodać landryny smażyć mieszając żeby się nie przypaliły do momentu aż będą geste
następnie przelozyc do słoików dla pewności można krotko zapasteryzować