Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do obiadu. Powstał z potrzeby chwili. Grzybobranie było nędzne, więc to co nazbierałem wykorzystałem to do pokręcenia marchewki. Okazało się bardzo smaczne.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6366
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114628
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6366
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114628
Składniki
Cebulkę posiekałem i podsmażyłem na złoto. Do cebuli dodałem umyte, pokrojone w cząstki grzyby i dusiłem. Marchewkę oskrobałem, pokroiłem w talarki i ugotowałem. W chwili gdy marchewka była gotowa, dorzuciłem uduszone grzyby. Przyprawiłem solą, pieprzem i natką pietruszki. Nie wymagała zaklepywania.