Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, na zimę, szybka, ciekawa, ładna
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7534
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2522
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7534
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2522
Składniki
Sałatę lodową kroimy i dajemy do naczynia, na nią pokrojoną w pióra cebulę, pomidorki koktajlowe, szynkę parmeńską którą kroimy na pół i zwijamy w ruloniki, zrumienione orzechy nerkowca i na koniec stary żółty ser
SOS: do naczynia (shakera lub słoika) dajemy majonez, keczup i tyle wody z ogórków konserwowych aby sos był konsystencji lejącej, ale nie rzadkiej. Wszystko razem miksujemy i takim sosem polewamy sałatę.
ZALETY: Sałatka ma wyrazisty smak, a składniki w niej zawarte doskonale się komponują, polecam do wszelkiego rodzaju mięs i na imprezę dla znajomych, gwarantuję, że zostanie zjedzona cała :)