Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacja w smaku no i oko też cieszy kolorystycznie
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3764
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34207
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1577
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113645
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3764
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34207
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1577
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113645
Składniki
Brokuł gotujemy w osolonej wodzie,następnie rozdrabniamy go na różyczki.Jajka,pomidory i szynkę kroimy w kostkę dodajemy koperek następnie na wierzch różyczki brokułu(ciepłe) i posypujemy startym żółtym serem tak aby ser delikatnie przykleił się do różyczek.Na koniec mieszamy dodając majonez,pieprz i sól do smaku.