Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68593
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2074
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68593
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 2074
Składniki
gotujemy ryz,jajka.Pore kroimy na drobno do zielonego,groszek i fasole odcedzamy.Ugotowany ryz wkladamy do szklanej miseczki nastepnie pore,ketchup kilka lyzek tak aby zakryc warste pory,nastepnie drobno pokrojone jajka,odcedzony groszek i fasole i zakrywamy majonezem rowniez kilka lyzek.Na koniec dekorujemy pokrojona natka. Smacznego!!!