Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
gotujemy ryz,jajka.Pore kroimy na drobno do zielonego,groszek i fasole odcedzamy.Ugotowany ryz wkladamy do szklanej miseczki nastepnie pore,ketchup kilka lyzek tak aby zakryc warste pory,nastepnie drobno pokrojone jajka,odcedzony groszek i fasole i zakrywamy majonezem rowniez kilka lyzek.Na koniec dekorujemy pokrojona natka. Smacznego!!!