Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 128
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 263
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 100
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3331
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 128
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 263
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 100
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3331
Składniki
gotujemy ryz,jajka.Pore kroimy na drobno do zielonego,groszek i fasole odcedzamy.Ugotowany ryz wkladamy do szklanej miseczki nastepnie pore,ketchup kilka lyzek tak aby zakryc warste pory,nastepnie drobno pokrojone jajka,odcedzony groszek i fasole i zakrywamy majonezem rowniez kilka lyzek.Na koniec dekorujemy pokrojona natka. Smacznego!!!