Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam do Genewy!
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 511
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 42
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1187
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 511
To wyjątkowo prosta do przygotowania, kwaśna zupa. Jest smaczna, pożywna i z...
Odsłon: 42
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 1187
Składniki
Zólty ser, ogórek i paprykę pokroić w drobną kostkę (5 mm), kukurydzę i fasolę odcedzić z zalewy. Składniki włożyć do miski, zalać majonezem, dodać tabasco i przyprawy, wymieszać i odstawić w chłodne miejsce na ok. 1 godzinę. Przed podaniem udekorować pokrojonym w 1 cm. kawałki szczypiorem lub piórkami czerwonej cebuli.