Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Brokuły podzielić na różyczki i parować (lub odgotować). Rzodkiewki pokroić w plasterki, pomidorki rozpołowić, cebulkę pokroić w piórka, ser i szynkę pokroić w słupki, szczypiorek i koperek posiekać.
Wszystkie składniki pokrojone umieścić w misce, na nich ułożyć różyczki brokułów. Z musztardy, majonezu, jogurtu i przypraw zrobić sos i polać nim sałatkę. Smacznego!!