Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Składniki
makaron ugotować, odcedzić, wystudzić. Szynkę, ogórki, pomidory, paprykę pokroić w kostkę, por w cieniutkie półkola. Majonez połączyć z posiekanym czosnkiem, wymieszać wszystkie składniki. Podawać 20 min później, żeby wszystko się "przegryzło"